Aktuella kurser och seminarier

Svahn Konsult Utveckling&Utbildning är nu i slutskedet på utvecklingsarbetet av en ny tjänst i konceptet Den Hållbara Företagaren®.

  •   Av Sveriges registrerade företag är närmare 75% Soloföretagare. Är du en av dem?

 

  •   Driver du ditt företag på heltid/deltid och vill att du och ditt företag ska utvecklas och hålla länge?

Om du vill delta och samtidigt bidra till att utveckla arbetsmodellen Planeringsdagar för Soloföretagare så är detta något för dig.

Efter de två planeringsdagarna har du skapat en grundstruktur inför kommande övergripande planeringsarbete på ditt företag och för det vardagliga återkommande planeringsarbetet. Du kommer att påbörja, alternativt fortsätta, ditt planeringsarbete såväl i ett kort perspektiv (de närmaste månaderna) som i ett långt perspektiv (10, 20 eller 50 år?). Materialet kan med lätthet vid behov omvandlas till en affärsplan.

Efter planeringsdagarna har du, om du vill, berättat för såväl oss övriga som för dig själv om vad du vill med ditt företag och företagande. Dina visioner, din konkreta målbild och om dina delmål.

Tidigare kursdeltagare har tagit rejält nacksving på Jante. Om Jante idag tjänstgör i ditt företag förväntar vi oss att du gör likadant!


Tid:        
Fredag 26:e oktober: kl 10.00 – 17.00 och Lördag 27:e oktober kl 10.00 – 16.00    Morgonfika från 09.30

Plats:    Saltmätargatan 5, Stockholm ( T-stn Rådmansgatan)

Pris:      1 500:- exl 25% moms (ord pris 5 000:- exl 25% moms).  Lunch, fika och arbetsmaterial ingår i priset. Rabatten får du för den tid och energi det tar att fylla i en skriftlig utvärdering. Syftet är att fintrimma programmet med fördjupad feedback, vilket vi gjort några gånger nu.  I priset ingår två uppföljande möten a´ 55 minuter (fysiskt eller via videolänk) om du bokar in nästa Planeringsdagar för Soloföretagare inom ett år.

Antal deltagare: Max 8

Du väljer själv i vilken grad du arbetar på egen hand alternativt tar hjälp av gruppen.

Ur innehållet:

  • Företagets historia, nuläge och framtid
  • Vision, mål och delmål
  • Kunder och kundrelationer
  • Samarbetspartner
  • Marknadsföring
  • Nätverk

 

 

Anmäl dig här

Hör gärna av dig om du har frågor eller så.

Med Vänliga Hälsningar
Lisa Svahn
Svahn Konsult Utveckling & Utbildning AB
Mobil: 070 – 405 42 97
email: lisa.svahn@svahnkonsult.se
Hemsida: www.svahnkonsult.se

Som småföretagare behöver du ha ett grodperspektiv och ett helikopterperspektiv samtidigt. Planeringsdagarna hjälper dig att öva upp förmågan att vara en ”groda i en helikopter”