Aktuella kurser och utbildningar

  o o O 0 O o o

Planeringsdagar för

Den Hållbara Företagaren®

Luleå

Lördag 6:e mars – Söndag 7:e mars  2021

FRAMSKJUTET  TILL HÖSTEN 

på grund av pågående coronapandemi

Information och anmälan HÄR

o o O 0 O o o

Startar när pandemiläget tillåter – Processhandledning för småföretagare med anställda

Tre nya grupper kommer att startas upp under hösten. Närmare bestämt när det sker beror på restriktioner gällande coronapandemin. Det finns två alternativ. Om grupperna är halvöppna innebär det att en ny person kan börja när någon slutar och deltagarna faktureras individuellt. Max antal deltagare i varje grupp är då åtta. Är ni en grupp om exempelvis 4-5 personer som vet att ni kan faktureras med en gemensam faktura bestämmer ni själva hur många som ska delta. Mer information om processhandledning hittar du här.

Vill du/ni boka in ett kostnadsfritt informationsmöte eller ställa några frågor och så? Ring Lisa Svahn på 070 – 405 42 97 eller maila lisa.svahn@svahnkonsult.se

Grupp I Tid: Ojämna torsdagar kl 15.00 – 17.00

Grupp II Tid: Ojämna fredagar kl 13.00 – 15.00

Grupp III Tid: Ojämna lördagar kl 11.00 – 13.00

Plats: Alla grupper träffas på Svahn Konsult Utveckling&Utbildning AB, Tyskbagargatan 4, 114 43 Stockholm.

Produktblad i utskriftsvänligt format hittar du här

o o O 0 O o o

Planeringsdagar för Den Hållbara Företagaren®

STOCKHOLM

Datum gällande programmet Planeringsdagar för Den Hållbara Företagaren® är ännu inte klara. Förseningen beror på att flytten till och iordningställandet av de nya lokalerna på Tyskbagargatan 4 har dragit ut ytterligare på tiden på grund av försenad leverans av hyllsystem samt med anledning av coronapandemin. Information kommer så snart det är möjligt att planera igen.

o o o O O O o o o 

Workshop Den effektiva arbetsgruppen

Datum gällande workshop Den effektiva arbetsgruppen – Som även går under smeknamnet Management by rubberband är ännu inte klara av samma anledning som ovan, men information kommer så snart det är möjligt att planera.