Aktuella kurser och utbildningar

  o o O 0 O o o

Planeringsdagar för

Den Hållbara Företagaren®

Luleå

Lördag 3:e oktober – Söndag 4:e oktober  2020

Information och anmälan HÄR

o o O 0 O o o

Startar hösten 2020 – Processhandledning för småföretagare med anställda

Tre nya grupper kommer att startas upp i augusti. Det finns två alternativ. Om grupperna är halvöppna innebär det att en ny person kan börja när någon slutar och deltagarna faktureras individuellt. Max antal deltagare i varje grupp är då åtta. Är ni en grupp om exempelvis 4-5 personer som vet att ni kan faktureras med en gemensam faktura bestämmer ni själva hur många som ska delta. Mer information om processhandledning hittar du här.

Vill du/ni boka in ett kostnadsfritt informationsmöte eller ställa några frågor och så? Ring Lisa Svahn på 070 – 405 42 97 eller maila lisa.svahn@svahnkonsult.se

Grupp I Tid: Ojämna torsdagar kl 15.00 – 17.00

Grupp II Tid: Ojämna fredagar kl 13.00 – 15.00

Grupp III Tid: Ojämna lördagar kl 11.00 – 13.00

Plats: Alla grupper träffas på Svahn Konsult Utveckling&Utbildning AB, Tyskbagargatan 4, 114 43 Stockholm.

Produktblad i utskriftsvänligt format hittar du här

o o O 0 O o o

Planeringsdagar för Den Hållbara Företagaren®

STOCKHOLM

Datum gällande programmet Planeringsdagar för Den Hållbara Företagaren® är ännu inte klara. Förseningen beror på att flytten till och iordningställandet av de nya lokalerna på Tyskbagargatan 4 har dragit ut ytterligare på tiden på grund av försenad leverans av hyllsystem samt med anledning av coronapandemin. Information kommer så snart det är möjligt att planera igen.

o o o O O O o o o 

Workshop Den effektiva arbetsgruppen

Datum gällande workshop Den effektiva arbetsgruppen – Som även går under smeknamnet Management by rubberband är ännu inte klara av samma anledning som ovan, men information kommer så snart det är möjligt att planera.