Snart startar Sverige igen och så även Projektet Den Hållbara Företagaren®!

2018-08-02

Vi är inne i Augusti månad och motvilligt är det till att acceptera att sommaren snart övergår i höst. Hög tid att börja samla in anledningar till att det är kul att höstterminen startar med andra ord! En stående punkt på den listan är förstås abonnemang på Dramaten. Det tråkiga med att vi var tvungna att boka om biljetterna till Höst och Vinter av Lars Norén framstår helt plötsligt som något bra.

Men mest spännande och glädjande av allt är att äntligen, äntligen få dra igång projektet Den Hållbara Företagaren®. Förhoppningen är att många års slit och försakelser nu äntligen är över och framförallt är förhoppningen att det var värt det.

”Alla stora gärningar och alla stora tankar har en löjlig början”

Albert Camus (1913 – 1960)

Litet så känns det väl även med en projektidé när man presenterar den första gångerna. Projektets logga finns i handritad upplaga och ska förhoppningsvis bli en proffsig upplaga inom kort.

En av produkterna som kommer att erbjudas är Planeringsdagar för Soloföretagare. Vi kör några testomgångar och du som är soloföretagare är varmt välkommen att delta helt utan annan kostnad än den tid och energi det går åt till att fylla i en utvärdering. Ni övriga – Sprid gärna vidare information till soloföretagare (enmansföretagare) i ert nätverk. Ni får självklart gärna höra av er med frågor och så.